Monday, 24 December 2012

Zamri rasmikan Pasti Muhammad Al-Fateh, Kg. Baru (Gambar)

Pusat Asuhan Tunas Islam (PASTI) meluaskan lagi perkhidmatan mereka di Wilayah Persekutuan dengan membuka cawangan di Kampung Baru. 

PASTI yang dinamakan sebagai PASTI Muhammad Al-Fateh ini akan mula beroperasi pada sesi 2013, dan telah dirasmikan oleh Penyelaras Pusat Khidmat Wakil Rakyat Titiwangsa, Ahmad Zamri Asa'ad Khuzaimi pada 22 Disember 2012 yang lalu. 

Difahamkan bahawa, kouta pelajar yang mendaftar sudah hampir penuh dan mendapat sambutan diluar jangka. PASTI Muhammad Al-Fateh adalah dibawah pengurusan Kawasan Titiwangsa dan diurus oleh Sdra. Wan Kamal (019-4193235)


Orang kuat disebalik penubuhan Pasti Muhammad Al-Fateh

En. Wan Kamal, pengurus Pasti Muhammad Al-Fateh menyambut ketibaan Ahmad Zamri Asa'ad Khuzaimi.Ucapan Ahmad Zamri semasa merasmikan PASTI Muhammad Al-Fateh Kg Baru.

Antara hadirin yang hadir ialah ibu bapa kepada pelajar yang telah mendaftar di Pasti Muhammad Al-Fateh untuk sesi 2013

Ahmad Zamri beramah mesra dengan ibu bapa kepada bakal pelajar Pasti Muhammad Al-FatehIbu bapa dibawa melawat ke kelas pengajian anak-anak mereka.

Ahmad Zamri bersama Ketua Pemuda PAS Titiwangsa, Sdra. Mohamad Suhaimi Abdul Aziz.

DPPKT: Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Jom menjadi sebahagian daripada keluara besar PASTI Se-Malaysia!

.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
PERINGATAN: Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di dalam blog ini adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian Dewan Pemuda PAS Kawasan Titiwangsa (DPPKT). DPPKT tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.